Bayramınız Kutlu Olsun...


Bayram ; kimileri için hüznü,kimileri için mutluluğu ifade eder. Benim için aile demek bayram , çocukluğum demek , beraberlik,birliktelik ,tatlı bir telaş demek.

Tatlılar yapılır, alışverişler yapılır,bayramlıklar,şekerler ,çikolatalar alınır.Bir koşuşturmacadır gider bayram hazırlığı.

Hele bir ay aradan sonra ; bayram sabahı ailece yapılan kahvaltının tadı sanırım hiçbir yerde bulunamaz.

Bize çocukluğumuzdan bu yana bu güzel bayram sevincini ve heyecanını yaşatan aileme sonsuz teşekkürler.

Herkesin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar , güzel bir bayram tatili geçirmelerini dilerim.

Yorumlar

kelebeklisaniyeler dedi ki…
Sevdiklerinizle geçireceginiz güzel bir bayram dilerim...Hayirli Bayramlar...
Birsel ve İrem dedi ki…
Gecikmeli olarak Bayramını kutluyor, sevgilerimi gönderiyorum. Tüm sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu daha nice Bayramlar dilerim.
Birsel ve İrem dedi ki…
Merhaba, size sevgilerimle beraber etkinlik için davetiyemi de bırakıyorum katılmanız ümidiyle, sevgiler.

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 27

http://porselendemlik.blogcu.com/ ,http://birdemliksohbet.blogspot.com/ vehttp://selmahlc.blogcu.com/tarafından tarafindan hazırlanmıştır. Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler.


06-19 Ekim 2008 tarihleri arasında "Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği 27" ev sahibeliğini http://annekizmutfaktayiz.blogspot.com/ yani ben :) yapacağım. Bütün arkadaşlarımı ve katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum. Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak, kalıcı dostluklar kurmak, yeni arkadaşlıklara ve paylaşımlara "Merhaba" demek için sizleri etkinliğimize bekliyorum.


Etkinliğe katılmak için; tariflerinizi "Porselen Demlik Çay Saati Etkinliği 27 " başlığını kullanarak sayfanızda yayınlayıp, tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmeniz yeterlidir. En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifinizi kendi sayfamda yayınlayacağım.

Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum. Unuttuğum arkadaşlar olursa şimdiden özür diliyorum. Etkinliğe katılmak isteyen herkes davetlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz. Beni yalnız bırakmayacağınızı umuyorum. Şimdiden çok teşekkürler ve sevgiler.

Popüler Yayınlar