Mutlu Haber

Sevgili dostlar ;

Bir süredir çok sevdiğim ,bütün vaktimi alan bloğumla ilgilemedim.Neyse ki bunun sebebi üzücü bir olay değil , bizi sevince boğan bir haber oldu.Bu haberi sizlerle paylaşmayı çok istesem de, yaşadığım yoğun duygular içerisinde bir türlü doğru kelimeleri bulamadım.


Bundan yaklaşık 3 ay önce ailemize bir bebeğin katılacağını öğrendik.Bu süreden beri de hamileliğe bağlı yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı bloğa fazla zaman ayırmadım.Özellikle yemek yapmaktan uzaklaşmış olmamın etkisi büyük oldu elbette.


Bu güzel haberi öğrendiğimden beri yaşadığım duyguları anlatmamın imkanı yok sanıyorum.Daha önce anne olanlar ya da bebek bekleyen anne adayları bu durumu çok iyi anlayacaklardır tahmin ediyorum.


Nasıl bir mutluluk olduğunu ,onu şimdiden ne kadar çok sevdiğimi ve sağlıklı,sıhhatli dünyaya gelmesi için elimden gelen herşeyi yapabileceğimi anlatacak kelime bulamıyorum.


Bu günlerde çok şükür ki kendimi biraz daha iyi hissediyorum.Ve geçirdiğim zor günlerimde desteğini ,ilgisini ve sevgisini benden hiç esirgemeyen sevgili eşime çok çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

sevgi dedi ki…
Ne kadar güzel çok sevindim.Geriye kalmış 9 ay o da çabuk geçer.Allah yardımcın oldun
kelebeklisaniyeler dedi ki…
Canim çok sevindim senin adina,insallah sira bana gelir,Allah saglikli bir sekilde kavustursun sana insallah,kucagina almayi nasip etsin insallah,bu mutlulugu bizimle paylastigin içinde çok tesekkur ediyorum,boyle guzel ve hos haberler insani sevindiriyor,tebrik ediyorum seni ve esini,kendine çok dikkat et ve çok iyi bak,ben dogumhanede hemsire oldugum için bilirim bu duyguyu,insallah bende tadarim,mutluluklar balim,sevgiler.
Hobi Sepeti dedi ki…
Sevgicim; çok teşekkür ederim canım.

Huriyeciğim; ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun,çok çok teşekkür ediyorum canım benim.Allah sana da isteyen herkese de bu güzelliği nasip etsin inşallah.
Unknown dedi ki…
Sizin adınıza çok sevindim. Güle güle büyütün.
Sevgiler.
iremlemekanlar dedi ki…
Yazdıklarını okurken çok duygulandım inşalah hayırlı ve saglıklı bir hamilelik geçirirsin darısı olmayanın başına :) bu güzel duygunu bizimle paylaştıgın için teşekkür ederim sevgilerlee
Canım ne güzel bir haber bu,allah sağlıklı ,mutlu günlerde analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın kucağında bebeğin,öpüyorum ,kendine dikkat et,dünyaya bir ünyeli getireceksin.,Ne mutlusana bu duyguyu tatmak isteyenlere de nasip etsin inşallah,huriyeciğim sende tadarsın inşallah.çok güzelş bir şey olduğunu yaşayınca göreceksiniz,benim bebekler oldu kocaman adam,sağlıklı güzel günlerde buluşmak dileklerimle.
Unknown dedi ki…
Pınar'cım çok sevindim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin,sağlıklı,uğurlu kademli bir evlat olsun,bahtı daim açık olsun inşallah,öptüm...
Hobi Sepeti dedi ki…
Sofra Şenliği; çok teşekkür ederim.

İremciğim;çok teşekkür ederim canım,inan yazarken ben de hüngür hüngür ağlıyordum bir yandan.Malum bu aralar biraz duygusalım,yazıma da yansıdı sanıyorum.

Karadeniz Sofrası;ne kadar güzel dilekler bunlar,çok teşekkür ederim.Bizimkiler de bir an önce dünyaya gelir de sizinkiler gibi büyürler inşallah.

Deryacığım ; amin güzel dileklerin için çok çok teşekkür ediyorum.

İnanın bu yorumları görünce mutluluğum kat kat arttı.Dostluğunuz için çok çok teşekkür ediyorum.
Betül KAVAL dedi ki…
Pınarcım çok sevindim. Sende annelik duygusunu tadıcaksın inşallah hayırlısıyla.

allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

sevgiler..
Hobi Sepeti dedi ki…
Betülcüm ; çok teşekkür ederim canım.Çok heyecanlı çok güzel bir bekleyişmiş,bebeğimi kucağıma almak kimbilir nasıl bir mutluluktur düşünemiyorum.
Birsel ve İrem dedi ki…
Tebrik ediyorum. Dünyanın en güzel duygusunu (anneliği)Allah herkese nasib etsin. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Güle güle büyütün, hayırlı olsun. Sevgiler.
Hobi Sepeti dedi ki…
Birselciğim ; çok teşekkür ederim ,Allah isteyen herkese bu güzelliği nasip etsin canım,güzel dileklerin için sağolasın.
kelebeklisaniyeler dedi ki…
Canim Kadir geceniz mubarek...dualariniz kabul olsun insallah...opuyorum seni ve bebisi...sevgilerimle...
Adsız dedi ki…
cok sevindim pinar anne olacagina,cok istedigini biliyordum,sana annelik eminim ki cok yakisacak..saglikla,mutlulukla,huzurla bebeginizi buyutmenizi diliyorum.

kendine ve bebegine iyi bakacagina hic suphem yok.

gorusmek dilegiyle,hep mutlu kal:)

ozge ozturk

Popüler Yayınlar