Anneler Gününüz Kutlu Olsun !

Çok taze bir anne olarak tüm annelerin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Annenin kıymetini anne olunca anlarsın derlerdi de idrak edemezdim tam olarak.Gerçekten anne olmak çok çok farklı bir duyguymuş.

Bir çocuğun ne zorluklarla dünyaya geldiğini, o ağlamasın ona ufacık bir zarar bile gelmesin diye nasıl gözünün içine baktığını,herşeyini canını bile hiç gözünü kırpmadan çocuğun için feda edebileceğini,hayatta böyle karşılıksız bir sevgi olmadığını ve sevgili anneciğimin değerini anne olunca anladım.

Bebeğimi büyütürken bugüne kadar bir an bile yanımızdan ayrılmayıp bize destek olan,bana baktığı gibi bebeğime de bakan sevgili anneme çok çok teşekkür ediyorum,onun hakkını ödememin imkanı yok sanıyorum.Sevgili annemin anneler gününü kutluyorum.

En az annem kadar üzerimde emeği geçen sevgili halalarımın da anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum,onları çok seviyorum.İyi ki varlar ve iyi ki büyük bir aileyiz.

Eşimi dünyaya getiren ve bebeğimin doğumunda da çok çok emeği geçen,yardımlarını bizden esirgemeyen sevgili kaınvalidemin de anneler gününü kutluyorum.

Son olarak beni annemle beraber büyüten yakın zamanda dünyadan göçen bir tanecik babanemi de bu özel günde rahmetle anıyorum ,

Tüm annelerin anneler gününü tekrar kutluyor ve dünyada bu güzelliği isteyen herkesin tatmasını diliyorum.

Yorumlar

Google Kayıt Sistemleri http://www.googlekayit.info
Sitenizi Google Arama Motorunda Tam Indexlemek İster misiniz?
Bir Google-TR Hizmeti Olan Google Kayıt Sistemleriyle Siteniz Google Robotları Tarafından Tanınsın ve Google Aramalarında Daha Verimli Sonuclar İcin Ayrı Yüzlerce Başlıkla Sıralansın, Google Aramalarında Sitenize Nereden Ulaşılmış, Kimler Ne Yazmış ve Sizin Sitenize Girmiş, En Cok Ziyaret Edilen Sayfalarınız, Sitenizin Veritabanıyla İlgili Google Bot İpucları,..vs. Hepsini Msn Aracılığıyla İncelemk icin Googleye Kayıt Yaptırabilirsiniz.Bu Sayede Hem Sitenizin Hitini Artırmış Olacaksınız, Hem de Google Indexiniz Günden Güne Artacak...
Google'da Ucmaya Ne Dersiniz!

http://www.googlekayit.info
tr@google.com
bilgi@googlekayit.info

Bilgi İcin İletişime Gecebilirsiniz...
Teşekkür Ederiz!

Popüler Yayınlar