27 Mart 2008 Perşembe

Kapalı Ortamda Mangal Keyfi




Mangal severler için kış mevsimi artık engel değil.Gebze/Şekerpınar'da bulunan bir mekan inanılmaz hoşumuza gitti.Kapalı mekanda bulunan her masanın ortası Ocakbaşı olarak dizayn edilmiş.Girişte ne yemek istiyorsanız onları seçiyorsunuz.Sonra cız bız sesleri arasında alıyorsunuz elinize maşanızı başlıyorsunuz etlerinizi pişirmeye.


Kışın mangal yapmanın da bu kadar keyifli olabileceğini düşünmemiştim açıkcası.Tek kötü yanı çıktığınızda üzeriniz biraz mangal kokabiliyor.


Ama inanılmaz keyifli...

2 yorum:

Serkan dedi ki...

Gercekten katılıyorum. Güzel bir mekan. Etin keyfine varıyorsun. Sayfanıda güzel olmuş bu arada.

Metin dedi ki...

Mangalı denize nazır kendin yapıp açık havada pişirdiklerini yemek var.

HOBİ SEPETİ & Örgüler - Yemek Tarifleri - Takılar - Gezi - Elişleri - Dekorasyon & HOBİ SEPETİ