3. Yıl Dönümümüz


Evliliğimizin üçüncü yılını benim sabah yaptığım ufak sürprizimden sonra akşam yemeğe çıkarak kutlamaya devam ettik.İzmit'te sahil kenarında çok hoş ve nezih bir mekandı gittiğimiz yer ve yemekleri gerçekten çok lezzetliydi.

Masaların hemen önünde çimlerin üzerinde armutlarda gençler oturup sohbet ediyorlardı,orada oturmak için içimiz gitti fakat üstümüz başımız müsait olmadığı içim masalarda oturmayı tercih ettik.



Yemeğimize paçanga börekleri ile başladık ,hayatımda yediğim en lezzetli paçangalardan biriydi.


Ana yemekler ise görüntüleriyle iştah açıyordu.Tavuk Kebabı ilginçti,daha önce denemediğim bir lezzet.En altında küp doğranmış kızarmış ekmekler,üzerinde iri parçalar halinde baharatlarla sotelenmiş tavuklar ve üzerinde yoğurt sosuyla değişik ve hoş bir tat gerçekten.




Yemeğimizi yedikten sonra kızkardeşlerimi de alıp fuara,lunaparka gitmeye karar verdik.Birlikte ilginç bir trene bindik.Tren klasik ard arda vagonlardan değil ayrı ayrı vagonlardan oluşuyor ve her bir vagona dört kişi binebiliyor.Dördümüz uzun bir bekleyişin ardından dört kişilik bir vagona oturduk ve ne olacağını merak ederek yola koyulduk.Bir yokuşu yavaş yavaş çıktık ve yokuşun sonuna geldiğimizde hızla aşağı ineceğimizi düşünerek korkmamıza rağmen düşündüğümüz şey olmadı,yavşça aşağı doğru indik ve keskin bir köşe dönüşüne geldiğimizde köşenin tam ucuna kadar sanki aşağı düşecekmiş gibi giden vagon sanki tam düşmeden aniden köşeyi döndü.Bu anlamsız ve ani dönüşlermiş meğer trenin özelliği,ama o köşelerdeki eğlenceden uzak gereksiz korkuyu anlatamam.Hiç ama hiç beğenmedik.




Lunaparkın içinde eski usul fotoğraf çeken bir standı görünce ben dayanamadım,gelin ve damat resminin üzerine kafalarımızı yerleştirerek bir resim çekildik.Etraftaki herkes bu esnada bizi seyrederek gülüyorlardı,dışardan ne kadar komik göründüğümüzü tahmin edebiliyorum.40 dakika sonra fotoğrafı aldık,epey komik çıkmıştık,bizim için hoş bir hatıra oldu.

Doğru insanı seçmenin mutluluğuyla daha nice üç yılları birlikte geride bırakmak dileğiyle...

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Pınarcım nice seneler canım,sağlıkla,huzurla,sevdiklerinle nice seneler dilerim.Öptüm
Hobi Sepeti dedi ki…
Deryacım,değerli dileklerin için çok teşekkür ederim canım.
Sevgiler.
Betül KAVAL dedi ki…
Pınarcım nice senelerde mutlu mesut yaşamanız dileği ile...

resimlere baktımda fuara ve lunaparka gitmeyeli bayağı oldu evlendikten sonra hiç gitmediğimi fark ettim çok özlemişim o günleri.
tatilimde uğrayayım bari..

sevgiler
Hobi Sepeti dedi ki…
Betülcüm; ben de her sene mutlaka fuara lunaparka gider çocukluk günlerime geri dönerim.Bu sene evlilik yıldönümümüze kadar gidememiştim, o gün bahaneyle eğlenip bir stres atmış olduk.
Sevgiler.

Popüler Yayınlar